Kruimel

Rare naam; Kruimel? Klopt, het is een bijnaam.
En nu kennen veel mensen mij niet anders als Kruimel of kortweg ‘Kruim’.
Maar goed, ‘that’s just a name’. Veel belangrijker; Wat kan ik voor jou betekenen?

Jarenlang was ik revalidatieverpleegkundige, ook nu kan ik de gezondheidszorg nog niet compleet achter me laten. Buiten mijn werk als Personal Trainer en voedingscoach werk ik nog een aantal uur op Gezondheidscentrum Duizendblad in Amstelveen. De combinatie van deze 2 werelden vind ik heerlijk. Zowel op esthetisch,- als op gezondheidsniveau verbeteringen proberen te behalen.

Ik weet nu dat ik jou kan ondersteunen in mentale en lichamelijke kracht.
Dit door één op één training via personal training. Door kracht te combineren met pads trainingen (zie filmpje homepage) en meditatie bouw je een ongekende mentale kracht op die je helpt je doelen te bereiken.

Kennis over het menselijk lichaam door studie maar vooral door ervaring.
Door mijn ervaring in de verpleegkunde maar ook door mijn eigen transformatie ben ik nu, op 33 jarige leeftijd, erachter gekomen dat motiveren en coachen van anderen mijn passie is en dat begeleiding in sport heel belangrijk is.
Zelf ben ik namelijk lang niet altijd zo strak geweest als dat ik nu ben.
In de afgelopen jaren ben ik 15 kilo afgevallen en zit nu veel lekkerder in mijn vel. Maar wat veel belangrijker is; het zit lekkerder in mijn hoofd. En dat is nu exact waar ik jou bij wil helpen!

Mijn eigen transformatie.


Fit met Kruimel