Wij bouwen aan jouw gezondheid, Wij zijn DÉ Personal Trainers club

Welkom bij Dé Personal Trainers Club Amstelveen.

Ben je op zoek naar een Personal Trainer? Wil je afvallen, spieren opbouwen, je conditie verbeteren na een blessure of trainen voor een ander doel? Onze trainers helpen je graag. Personal training is voor zowel de beginnende of gevorderde sporter een investering waar jij jezelf dankbaar voor gaat zijn.

Ben je geïnteresseerd, wil je een afspraak of een rondleiding? neem dan contact  met ons op, dan bespreken we wat het beste bij jou past.

Wij leren jou graag beter kennen tijdens een vrijblijvende intake. 

Maak een afspraak  De faciliteiten

De Personal Trainers Club beschikt over twee etages van in totaal 1300 m² trainingsruimte en zijn hiermee de grootste in Amstelveen en omstreken. We werken met de topmerken TechnoGym en Life Fitness. We bezitten over enorm veel fitness,- en meet apparatuur, maar ook een relaxruimte, boksring, crossfit ruimte, danszalen enzovoorts. 

Hierdoor bieden wij veel meer mogelijkheden dan personal training alleen, denk bijvoorbeeld aan small group trainingen. 

Buiten de Personal training en Duo training is het mogelijk binnen de openingstijden extra te trainen met een rittenkaart
Als er geen personaltraining is, kunnen de openingstijden afwijkend zijn!  
 

Thuis of op locatie of waar je wil behoort ook tot de mogelijkheden.

Specialist

Vanaf me dertiende tot nu (47 jaar) doe ik karate en kickboksen als hobby, ik heb dus het begin van deze sporten zien opkomen.
Gelukkig is er veel veranderd vooral in de positieve zin! 

Meer weten?

Personal Trainer

Martin Smit

Wij werken met deze topmerken