Els Boosman

Foto

Els Boosman
Fysiotherapeut / Oedeemtherapeut
Praktijkeigenaar
In 2000 ben ik afgestudeerd aan de hogeschool van Amsterdam. Na een waarneming ben ik gaan werken in verpleeghuis Wittenberg waar ik mijn huidige partner in het CFF, Thera Splinter heb leren kennen. Vanaf 2002 heb ik de overstap gemaakt van een loondienstverband in het verpleeghuis naar het zelfstandig ondernemer zijn binnen het CFF. Van deze stap heb ik tot de dag van vandaag geen spijt! Na de basis opleiding fysiotherapie heb ik de opleidingen sportfysiotherapie en oedeemtherapie gedaan. Daarnaast heb ik veel cursussen gedaan in de richting van diverse doelgroep trainingen zoals diabetes, copd, en hartfalen. Naast het feit dat ik in mijn werk mensen graag help om makkelijker te bewegen beweeg ik zelf ook heel graag. In mijn vrije tijd heb ik vroeger veel aan turnen gedaan tot ik dat een aantal jaar geleden iets te riskant vond worden. Tegenwoordig dans ik veel salsa, doe ik een paar keer per week zumba en ben ik zeker 4 keer per week in de sportschool met krachttraining bezig.